Twatter

The Anti-Social Network

muthia normianta
  • Female
  • pekanbaru
  • Indonesia
Share on Facebook
Share Twitter

Muthia normianta's Friends

  • Hare's Petal Puspa
  • henny hewina
  • Arthur wilson
  • yuliapf
  • Dead Babies
  • Stacey Cottage
  • Dian Arni Asyura
  • tricya yolanda
  • Casey
  • Luthfiyyah Andhara Putri Musani
  • zuha Amalia
  • Jihan Kasrina
  • Yudiana Noor
  • Yessi Nadia Giatma Saragih
  • Rahmalika Putri Wijaya

muthia normianta's Groups

muthia normianta's Discussions

puisi cinta

Hanya hati yang dapat menangkap dan merasakan..Meski misteri belum jugatersibak..Ach Sayangku...Selalu ada dua sikap yang aku tangkap...Kadangsangat romantis seromantis untaian nyanyian…Continue

Started Jan 7, 2011

 

muthia normianta's Page

Latest Activity

muthia normianta updated their profile
Nov 27, 2013
muthia normianta posted a status
"hore akir nya twatter aku bisa terbukalagi"
Nov 27, 2013
DuWayne R. Demmith III and muthia normianta are now friends
Dec 2, 2012
muthia normianta posted a status
"(┌_┐) (┌_┐) (┌_┐)"
Apr 19, 2012
SockMonkey left a comment for muthia normianta
"Fucking Hell its almost not worth picking on you ... ALMOST! You're such a fucking munter I bet you came out your mum's arse, not cunt! You stupid fucking verminous piece of shit - why are you here? & I mean HERE - on TWATTER - you…"
Apr 19, 2012
muthia normianta posted a status
"kok sakit kali nih rasa nya kepala aq nih gk tahan sakit nya nih"
Mar 12, 2012
muthia normianta and Arthur wilson are now friends
Mar 12, 2012
muthia normianta posted a status
"ngatlah Allah di waktu senggang, maka Allah akan ingat kau pada waktu susah."
Jan 14, 2012
muthia normianta posted a status
"betek aq lihat org rmh buat aq sebal n sakit hati aja nih...... :'("
Oct 31, 2011
muthia normianta posted a status
"betek aq lihat org rmh buat aq sebal n sakit hati aja nih...... :'( betek aq lihat org rmh buat aq sebal n sakit hati aja nih...... :'( be"
Oct 31, 2011
fika gusdwitri idris left a comment for muthia normianta
"amin, makasih ya kak kak bisa mintol add ulang gak fb nya ? soalnya terhapus semua -_-maaf ngerepotin"
Oct 6, 2011
muthia normianta posted a status
"mata ku udah ngan tuk nih aq mau bo²k dulu yah allsoal nya udah mlmnih all besok aku kan ker nya masuk pagi nih......"
Sep 29, 2011
muthia normianta posted a status
"ol di fb,twitter,twatter n yahoo gk banyak org yg ol padake mn semua nih org² nya... :("
Sep 26, 2011
muthia normianta posted a status
"kalau udah hujan n sama cuaca yg dingin alergi aku kumat terus kenapa yah allah... :'("
Sep 26, 2011
Norman Nasasono left a comment for muthia normianta
"bekasi, podokgede. sendirinya?"
Sep 26, 2011
muthia normianta left a comment for fika gusdwitri idris
"yg rajon aja lah belajar dex biar bisa lulus yah dex udah kk et fb n twitter nya kok dex tenk's yah dex kk...."
Sep 26, 2011


Comment Wall (84 comments)

You need to be a member of Twatter to add comments!

Join Twatter

At 10:24am on January 14, 2012, SockMonkey said…

Fucking Hell its almost not worth picking on you ... ALMOST!

You're such a fucking munter I bet you came out your mum's arse, not cunt!

You stupid fucking verminous piece of shit - why are you here? & I mean HERE - on TWATTER - you don't know what it means - you don't belong here you fucking little cunt - show me what you got or I'm going to come over there & create another fucking tsunami!!

Whore!

At 3:52am on October 5, 2011, fika gusdwitri idris said…

amin, makasih ya kak

kak bisa mintol add ulang gak fb nya ? soalnya terhapus semua -_-maaf ngerepotin

At 11:16pm on July 23, 2011, fika gusdwitri idris said…

sekarang sibuk sekolah kak, kan sdh kelas 3 :)

fb : fika gusdwitri idris

twitter : @fikagusdwitri

At 10:05am on July 20, 2011, Norman Nasasono said…
bekasi, podokgede. sendirinya?
At 7:50pm on June 19, 2011, fika gusdwitri idris said…
gapapa kak, soalnya comment wall kita balas-balas senyum doang
At 10:46am on June 18, 2011, Norman Nasasono said…
TFA!!!
At 9:17pm on June 16, 2011, fika gusdwitri idris said…
hehehehehe
At 8:39pm on June 11, 2011, fika gusdwitri idris said…
:)
At 9:03pm on May 25, 2011, Melisa Biksuguna said…

maaf bru bs bls, nm twitter kamu ap?(:

 

sya anak palembang, kamu?

At 10:22pm on May 14, 2011, fika gusdwitri idris said…
gapapa kok kak :D
 
 
 

© 2014   Created by Gary Glitter.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service